Onlinebetting och dess fördelar

Att betta på sporter och event är något som vi människor gjort i tusentals år. Det är svårt att veta när vadslagning egentligen började men det är inte svårt att föreställa sig hur romare bettade på vilken gladiator som skulle vinna. Lika mycket som har hänt sedan gladiatorspelen har också hänt kring utvecklingen av hur vi bettar och slår vad. Nedan kommer vi lista några av de många fördelar som finns med att betta online.

 

–        Utbud

Med dagens moderna teknik kan du enkelt ta del av odds på mängder av matcher, event, turneringar med mera. Utbudet av onlinebetting är oändligt och ofta kan du kontakta din favoritsajt med en oddsförfrågan om du saknar ett specifikt event eller liknande. Du kan sitta hemma i soffan och betta på vilket lag som vinner NHL, Australian Open eller Super Bowl. Visst är det fantastiskt att vi genom våra mobiler kan ta upplevelsen av att titta på ett till nästa nivå med sportsbetting!

 

Inte nog med det stora utbudet av olika sporter och event, det finns även mängder av spelsidor att välja bland. Du kan själv hitta din favoritsida som levererar de bästa oddsen, har snabbast utbetalningarna och den bästa servicen. Du väljer själv vilken spelsajt som faller dig i smaken utifrån dina egna preferenser.

 

–        Pre-match och live

Oavsett hur du föredrar att betta finns det något för alla. Du kan välja hur du vill lägga upp dina spel. Du kan satsa på att favoritlaget ska göra ett visst antal mål, att det blir oavgjort eller att bortalaget vinner turneringen. Dessa spel kan du lägga i förtid och sedan hoppas på att de faller in. På senare tid har det blivit allt mer populärt med live-betting, alltså att du hänger med i matchen och bettar på specifika händelser. Exempel på live-bets är vem som får nästa röda kort, vem som gör nästa mål och liknande. Det som är spännande med live-betting är att det går snabbt och sker samtidigt som eventet eller matchen pågår. Live-odds ändras ofta eftersom de räknas ut utifrån hur spelsituationen ser ut, om det verkar troligt att spelare X gör mål eftersom den har en bra position påverkas oddsen.

 

–        Bonusar och boostade odds

När du skapar ett konto på en spelsida får du oftast välja ett välkomsterbjudande att ta del av och majoriteten har en sportbonus som de erbjuder nya spelare. Dessa erbjudanden kan till exempel vara ett gratisspel eller att du får 100 kr när du lagt ditt första spel.

 

Vissa spelbolag är även generösa med att erbjuda sina spelare boostade odds. De har alltså valt ut odds som de sedan boostar och gör ännu bättre vilket i sin tur ger spelarna högre utdelning om det blir vinst.

 

Vi har nämnt några av de många fördelar med att betta på sport online. Majoriteten av de ledande spelsidorna har även ett stort utbud av slots och live casino. Detta gör det möjligt för dig att själv välja och styra underhållningen. Du kan enkelt ta plats vid något av pokerborden hos www.onlinepoker.se medan det är halvlek eller låta din favoritslot snurra några varv medan du väntar.