Ladbrokes

Ett av Europas och världens mest erkända spelbolag Ladbrokes erbjuder ett massivt utbud av odds och live-odds. I över 30 år har man serverat spelare möjlighet att satsa på allt från fotboll till ishockey, men nu även idag våran sport MMA. En gedigen och bra välkomstbonus väntar på alla nya spelare, snabba uttag och kostnadsfria insättningar. Ladbrokes är ett spelbolag att lita på, och väljer man att bli kund hos detta spelbolag så kommer man verkligen få ta del av det mesta och bästa. Värt att berätta är att man också får chansen att streama eventuella event live hos Ladbrokes, inte bara odds alltså, utan även live-tv!

Välkomstbonus hos Ladbrokes

Alla nya spelare som öppnar ett konto hos Ladbrokes och gör en insättning som är tänkt att använda till odds och sport, får en total bonus värd upptill 1000 kronor. Ladbrokes erbjuder faktiskt bonusar för varje sektion, dvs en för sport och en för casino samt binga. Men vi har kikat närmre på den bonus vi antar ni som besöker denna MMA sida är intresserade utav. 1000 kronor är alltså bonusen på hos Ladbrokes, vilket betygar att på ens första insättnings så dubblar Ladbrokes ens insättning upptill det beloppet. Kom ihåg att man måste omsätta bonusen x antal gånger tillsammans med lagda spel som är över minimumoddset. Vi tycker detta denna bonus är perfekt om man vill tjäna sig en hacka och lägga några spel på våran sport MMA.

Insättning och uttag hos Ladbrokes

Att göra en insättning hos Ladbrokes går snabbt och är kostnadsfritt. Att göra en insättning gör man enklast med antingen kredit eller betalkort, men man kan även göra insättning med e-wallets och direktbanksöverföring. Vi rekommenderar den sistnämnda, Trustly Instantbank Direktbanksöverföring. Anledningen till detta är att eventuella uttag alltid når en snabbast. Ladbrokes är riktigt bra på insättning och uttag, och självklart helst kostnadsfritt. Värt att veta är också att alla eventuella vinster är helt skattefria.

Kundtjänst hos Ladbrokes

Ladbrokes erbjuder alla sina kunder och spelare att kontakta dem 24/7 – antingen via e-post, telefon eller live-chat. Supporten och kundtjänsten håller väldigt hög nivå och man får verkligen bra förtroende för detta anrika och säkra spelbolag.

Slutbetyg Ladbrokes

Vi som gillar att spela på MMA och även få en grym bonus och ett bra utbud av spel, vi borde verkligen kika in Ladbrokes närmre. Här bjuds man på allt från bra bonusar till riktigt bra odds och utbud. Ladbrokes är ett av världens mest anrika och respekterade spelbolag, och vi ser ingen anledning till varför ni inte ska välja just Ladbrokes.