Betsson

Att spela på MMA blir allt mer vanligt, och Betsson är en stor svensk samt erkänd aktör som erbjuder sina kunder ett riktigt bra utbud av sport och spel. Hos Betsson kan man spela på allt från fotboll till Europaval. Hos Betsson kan man självklart spela på vår favoritsport som i detta fall är just MMA. Man hittar alla aktuella kamper och turneringar, och man kan lägga massor av olika typer av bets. Man hittar vanliga matchodds, men även en hel del speciella odds och handikapp spel.

Välkomstbonus hos Betsson

Alla nya kunder som öppnar ett konto hos Betsson får en matchbonus värd upptill 1000 kronor. Detta betyder att om man gör en insättning på t ex 1000 kronor, så kommer man direkt att kunna börja lägga spel och odds för 2000 kronor. Kom ihåg att man måste omsätta bonusen x antal gånger under ett minimumodds. Läs mer om detta på Betssons hemsida.

Vi kan rekommendera denna insättningsbonus för alla läsare som vill spela lite på MMA fighter och turneringar.

Insättning och uttag hos Betsson

Hos Betsson kan man göra insättningar med ett flertal olika metoder. Allt från kredit och betalkort till e-wallets. Givetvis finns även förbetalda tjänster som PaySafeCard, men vi rekommenderar alla läsare som vill spela på MMA att göra sin insättning med Trustly Instantbank.

Kundtjänst hos Betsson

Skulle man vid behov behöva kontakta kundtjänsten eller supporten så är Betsson’s kundtjänst öppen dygnet runt, året runt. Man kan kontakta dem antingen via e-post, live-chat eller via telefon. Det finns även ett helt hjälpcenter med vanligt ställda frågor, samt en massa annan matnyttig information.

Slutbetyg Betsson

Om man vill lägga lite odds på MMA så är Betsson en perfekt aktör att spela hos. Man får en bra välkomstbonus och utbudet av matcher och typer av spel är riktigt bra. Generellt så är oddsen hos Betsson i paritet till marknaden – så man får varken det lägsta eller högsta oddset. Något som vi gillar med Betsson är att uttagen går riktigt snabbt och vid eventuella vinster får man snabbt tillbaka sina pengar på kontot.