Oddstips #5

Satsa pengar på en TKO eller inte? Personligen så föredrar jag inte att satsa pengar på att de ska bli en TKO i en match. De finns lite för mycket ….

Oddstips #4

Helgens event bjuder på en grym match, vi kommer att sen ingen mindre än Chan Sung Jung AKA (The Korean Zombie) som med sitt resultat på 14-4-0 tar sig an ….

Jon Jones vs. Alexander Gustafsson

Äntligen har UFC gått ut med nyheten om att Alexander Gustafsson ska få sin efterlängtade rematch mot Jon Jones. Jon ska utmana Alex under UFC 232 för Light Heavyweight bältet ….

Oddstips #3

När de kommer till betting, speciellt inom MMA/UFC krävs de att du är Strategisk annars kommer du att bli en förlorare. Här är en situation du kanske kan se dig ….

Daniel Cormier skapar historia

Derrick Lewis förväntades aldrig att fightas i en Heavy Weight title och de var aldrig hans mål. Medans andra i hans division jagade chansen att slåss mot Daniel Cormier jagade ….

Oddstips #2

När en Fighter går in i buren utan en av av de viktigaste egenskaperna en UFC fighter ska ha ( Ett bra försvar, eller ett bra anfall, man kan även ….

Oddstips #1

Att lägga ett Prop Bet är det vi anser är de bästa bettet du kan placera på en UFC Match. Faktum är att i UFC, ( och ja, de betyder ….

McGregor vs Nurmagomedov

Conor McGregor kommer att göra sin efterlängtade comeback till UFC när han utmanar Lightweight mästaren Khabib Nurmagomedov den 6 Oktober 2018, men mot vår förvåning så har inte den irländska ….

Cody Garbrandt

“Cody Garbrandt” säger att han inte kunde dra sig tillbaka från UFC 217 på grund av ekonomiska skäl. Los Angeles. Ungefär varenda mma kampsportare som tar sig till championchip nivå ….

UFC Sao Paulo.

UFC 119 Christian Colombo möter ytterligare en nykomling inom UFC i galan i Sao Paulo. Från början skulle Christian möta Carlos Felipe i UFC Fight NIght 119 i Brazilien 28 ….