Conor McGregor VS Floyd Mayweather

Sanningens tillfälle är äntligen här då Conor McGregor och Floyd Mayweather förbereder sig för deras speciella fight. I vad som troligtvis kommer att krossa alla tidigare live streamade matcher så kommer denna match att ta plats om lite mer än två dagar. Vi på oddsmma förbereder oss på en fantastisk match, med mycket trash talk och många ronder av hård fighting!

McGregor kommer att slåss mot Mayweather i syndernas stat, folkmassor kommer att packa T-Mobile arena men flera miljoner kommer att vara fastlimmade framför sina datorer eller tv apparater för att se matchen live!

Efter en lång period av spekulering om matchen kommer att bli av, har de under de senaste månader innehållt en hög nivå av fientlighet mellan de båda parterna. De spelar ingenroll vilken utav fighterna du hejar på, i denna text kommer du att kunna ta del utav all information angående boxaren som har 49-0 i boxningsresultat som möter den iriska boxaren som aldrig har gått en proffsboxningsmatch.

Vilket datum äger matchen rum?

Matchen äger rum den 26 Augusti, då tiden inte helt har släppts ännu tror vi att det kommer vara väldigt sent på kvällen men de kan även vara in på den tidiga söndagsmorgonen. Huvud eventet startar klockan 04:00 (BST) men själva matchen kan starta närmare klockan 05:00 (BST)

 

Var äger matchen rum?

Matchen kommer att äga rum inne i T-Mobile Arena som ligger på Las Vegas Strippen i Nevada. Arenan har hållt i flera stora fighter under åren, senast höll de UFC 202 Galan där McGregor slog Nate Diaz på poäng.

Vad är de för odds på matchen?

 

Oddssättare har redan förutsätt att Mayweather kommer att vinna, oddssättaren Nick Bogdanovich säger att oddsen hade varit änne mindre på Conor McGregor och de inte var för alla små bets som UFC fans kommer att lägga på sin favorit.

Betsafe erbjuder dig ett odds på 1.26 gånger dina pengar på Floyd Mayweather och 4.20 gånger dina pengar på Conor McGregor.

Vi på oddsmma kommer lägga vårt odds på Conor McGregor och hoppas på en skräll!

Du kan spela hos betsafe här samt om du sätter in 500 kr på din första insättning får du även se matchen gratis!

 

Vad är deras fighting resultat?

Mayweather hade sin sista match 2015 och drog sig undan med ett fantastiskt rekord på hela 49 vinster och 0 förluster.

Han är välkänd som en av de bäst defensiva fighters någonsin och höjer sig själv med hans förmåga att undvika att få smällar, med sin välintränad förmånga att röra på sig i ringen.

En vinst för Mayweather skulle få honom att gå om den store Rocky Marciano som just nu delar Mayweaters rekord på 49 vinster och 0 förluster.

McGregor, UFC´s lightweight mästare och föredetta Featherweight mästare, är känd för sina explosiva knockout kapacitet mot sina motståndare i MMA Octagonen.

Den 28 åriga Irländaren blev en av de första UFC fighterna som haft två bälten i olika viktklasser, efter att han knockade Eddie Alvares i New York förra November för Light Weight bältet.

Känd för sina läskigt bra slag och väldigt snabba fötter tror ändå många att Conor kommer att få stryk och Mayweather denna match.

 

 

Tagged with: